Special offer for upholstered furniture from Molteni&C

home news

В периода от 01.09.2016 до 30.10.2016 година има специални условия при покупка на дивани, кресла и столове и спални от реномирания италиански производител MOLTENI & C – изцяло тапицирани в плат или кожа.

В рамките на промоционалния период са приложими следните условия за при избор на мебели изцяло тапицирани в плат:

1.Ако избраните артикули са тапицирани в плат от категория „А“ клиентът получава подарък в размер на 1/4 от стойността на покупката под формата на други мебели тапицирани в същата или по-горна категория плат.‎

2. Ако закупените артикули са тапицирани в плат от категории „K, W или Z“ клиентът получава подарък в размер на 1/3 от стойността на покупката под формата на други мебели в категорията на плата на покупката или в по-висока такава.

 

Условия при покупка на мебели тапицирани в кожа:

1.В случай, на покупка на подобен артикул, но в естествена кожа в категория „L” клиентът получава подарък в размер на 1/4 от стойността на покупката под формата на други мебели тапицирани в естествена кожа категория „L”или в по-горната категория “S”.

1.1 А ако, покупката е на изделие тапицирано в естествена кожа категория „S" клиентът получава подарък в размер на 1/4 от стойността на покупката под формата на други мебели тапицирани в сьщата категория.

Промоцията важи и за наличните артикули от аналогичен характер.

 

Условия на доставка

Ако сумата на покупката при така описаните промоционални условия е до 4 999 лева, доставката е безплатна само за територията на София - град.

Ако сумата на покупката е от 5 000 до 11 999 лева, доставката е безплатна за територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Ако доставката се извършва извън рамките на тези градове клиентът ще трябва да заплати транспорта на мебелите, от склада на фирмата до посочения от него адрес, като доставката и монтажа са безплатни.

Ако сумата на покупката, при така описаните промоционални условия, надвишава 12 000 лева то доставката е безплатна за цялата страна.

Всички доставки се извършват съобразно предварителния план за заетост на транспортните средства и монтажните екипи на Селамор Груп.

© 2008 - 2018 Verrsus. All rights reserved.