Дизайн и изкуство

начало проекти

Design and art


Просторен апартамент, където артистичното се слива с оригиналното и създава хармонична среда. Дизайнерските мебели са естетически подчертани от произведения на изобразителното изкуство, които виждаме из цялото жилище. Апартаментът е на три нива. На първото са кухнята, трапезарията, дневната, родителската спалня и банята. На второто ниво са двете детски стаи, а на третото  има две огромни тераси с прекрасна гледка към града.
Цялостното обзавеждане като подредба и концепция е дело на собственичката на апартамента, която със стил и усет успява да създаде приятна атмосфера, наситена с артистичност и модернизъм.
Меката мебел в дневната е Riversi, а пуфовете са от серията Domino на Molteni. TV композицията 505 на Molteni не доминира в помещението, а белият плъзгащ се панел създава лекота. Осветителните тела на Gallery в хола и над трапезарната маса и столове  отново на  Molteni, допълват по естетически начин обстановката, като внасят акцент и усещане за завършеност.
Между трапезарията и хола е направен малък кът за отдих и разговор, формиран от  две кресла на Baxter и кафе масичка на Fendi.
Нагоре по стълбите, покрай изключително красивия парапет от ковано желязо се стига до спалните. В родителската стая цветовете са по-тъмни и в комбинация с нощните лампи на Penta действат успокояващо. Тоалетката в спалнята е 3030 на Molteni.

Наш Дом, Юли 2008

Снимки Асен Балабанов

© 2008 - 2018 Verrsus. All rights reserved.