Наследството на дома

начало проекти

The inheritance of the home


Архитект Радина Гешева за пореден път доказва своя талант и естетическо виждане в подредбата на интериора на дома. На площ от 100кв.м в стар софийски апартамент, тя демонстрира своя неподправен усет за съчетаване на видимо несъчетаеми мебели и декоративни предмети.  Без никакви промени по разпределението , тя превръща жилището в модерен дом с виртуозен замах, присъщ само на най-добрите.
В дневната преобладават тъмните тонове – коженият диван на Fendi, подсилен от масичките на Minotti от серията “Cernobio”.  Лампата зад дивана е произведението Parenthesi на Акиле Касталиони (Achille Castiglioni)  за Flos. Старата библиотека в хола е запазена, за да допълни усещането за автентичност и история. Пред нея е позиционирана табуретката Hocknie на Minotti. В  дневната преобладават източни акценти, които леко и ненатрапчиво насищат атмосферата.
Апартаментът разполага с две дневни като по-малката продължава дизайнерската линия  и цветовата тоналност. Диванът е на Minotti, малките масички са на MaxAlto.

Наш Дом, Май 2008

Снимки Борис Мисирков и Георги Богданов

© 2008 - 2018 Verrsus. All rights reserved.