В периода от 15.09.2017 до 15.12.2017 година има специални условия при покупка на дивани и кресла от реномирания италиански производител MOLTENI & C – изцяло тапицирани в плат или кожа.

В рамките на промоционалния период са приложими следните условия при избор на мебели изцяло тапицирани в плат:

1.Ако избраните артикули са тапицирани в плат от категория „А“ клиентът получава подарък в размер на 1/4 от стойността на покупката под формата на други мебели тапицирани в същата или по-горна категория плат.‎

2. Ако закупените артикули са тапицирани в плат от категории „K, W или Z“ клиентът получава подарък в размер на 1/3 от стойността на покупката под формата на други мебели в категорията на плата на покупката или в по-висока такава.

Условия при покупка на мебели тапицирани в кожа:

1.В случай, на покупка на подобен артикул, но в естествена кожа в категория „L” клиентът получава подарък в размер на 1/4 от стойността на покупката под формата на други мебели тапицирани в естествена кожа категория „L”или в по-горната категория “S”.

1.1 А ако, покупката е на изделие тапицирано в естествена кожа категория „S" клиентът получава подарък в размер на 1/3 от стойността на покупката под формата на други мебели тапицирани в сьщата категория.

Промоцията важи и за наличните артикули от аналогичен характер.

 

Условия на доставка

Ако сумата на покупката при така описаните промоционални условия е до 4 999 лева, доставката е безплатна само за територията на София - град.

Ако сумата на покупката е от 5 000 до 11 999 лева, доставката е безплатна за територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Ако доставката се извършва извън рамките на тези градове клиентът ще трябва да заплати транспорта на мебелите, от склада на фирмата до посочения от него адрес, като доставката и монтажа са безплатни. 

Ако сумата на покупката, при така описаните промоционални условия, надвишава 12 000 лева то доставката е безплатна за цялата страна. Всички доставки се извършват съобразно предварителния план за заетост на транспортните средства и монтажните екипи на Селамор Груп.

 

Създадена като семейна фирма за корпусна мебел, днес Molteni предлага пълна гама от мебели за дома – мека мебел, маси и столове, стенни системи и спални – с неподражаем дизайн, качество и стил, отличителни само за най-добрите производители на италиански мебели. В сътрудничеството на компанията с утвърдени италиански и световни дизайнери като Aldo Rossi, Luca Meda, Rodolfo Dordoni, Sir Norman Foster, Jean Nouvel и др. са създадени серии от мебели, някои от които са се превърнали в икони за своето време. Само до края на месец октомври Molteni&C имат ексклузивно предложение за всеки почитател на лукса и италианския стил.


© 2008 - 2018 Verrsus. All rights reserved.